Aktuellt

11. aug, 2016

Hej!

Hoppas ni har en underbar tid och passar på att fylla på med allt vad sommaren kan erbjuda.

Själv är jag åter hemma efter ett härligt sommarläger på Sånga-Säby med Medicinsk Qigong och meditation med Fan xiulan och Anna bornestein. Direkt efter det tre underbara Vedic Art veckor på Öland. Är så lycklig och tacksam för alla fina möten med inspirerande människor och att ha fått fylla på med livskraft, kreativ inspiration och stillhet.

Det är mycket kvar av sommar och sensommar och sedan är det betydelsefullt att bevara denna insamlade livskraft och inspiration så att den räcker under resten av året. En stor hjälp är att under hela regelbundet utöva qigong, meditera, måla Vedic Art,äta bra mat och vara ute i naturen.

Ett ytterligare sätt är att under hösten är att träffa andra människor i grupp, låta sig inspireras och att tillsammans göra qigong, meditera och måla Vedic Art.

Med det vill jag önska dig Varmt välkommen till mina kurser i Medicinsk Qigong och Vedic Art för att inspireras hösten 2016. 

Mer information finns på min hemsida och anmälan görs till www.sensus.se

Jane Viding  

 

 

21. jul, 2015

Nina Jaccuci lärare på fortsättningskursen i Medevi Brunn.

13. jul, 2015

Har äntligen gjort min första hemsida, något som jag planerat länge. Den är fotfarande under uppbyggnad men det kommer att hända saker här varje dag nu under sommaren. Jag vill gärna passa på att önska er en underbar sommar. Passa på och fyll på med naturen och sommarens livskraft nu när det är så mycket yang i naturen. allt gott från Jane