Aktuellt

9. dec, 2018

 Varmt Välkommen till min uppdaterade hemsida! Roligt att du hittade hit!

December månad är för mig en tid för att blicka tillbaka på året som varit och så frön för det som hjärtat längtar efter att göra och  uppleva under året som kommer!

Det är många som hört av sig och visat intresse för mina kurser och det har berört mig och  inspirerat mig att åter igen aktivt dela med mig av Qigong, Vedic Art och meditation. 

För någon månad sedan ringde Niko Nygren från Biyunakademin och hälsade från Fan Xiulan att hon vill komma till Örebro igen till våren 2019. Det är mycket glädjande att hon vill besöka Örebro och inspirera oss med föreläsning och kurs i kvantfysik kopplat till Qigong och TKM. Eftersom Qigong handlar om att stärka sin Qi livskraft/energi som även kan förklaras utifrån den nya forskningen om kvantfysik. Missa inte detta unika tillfälle!

Flera av mina tidigare elever har hört av sig och vill ha en repetition och insprationskurs i grundsteget jichu gong. Den kommer att starta i februari på sensus Nygatan 16 i februari, 7 torsdagar 18-1930 Välkommen med ansökan till Sensus.

I januari finns möjlighet för en mindre grupp att gå Dong gong fördjupningskurs hemma hos mig. Skicka mail om ni är intrsserade. 

Min förhoppning är att jag blir klar med min utbildning till bergsmediationsledare i vår och kommer då att ha mediation varannan onsdag 18-19.30. Troligtvis på Nygatan 16 Sensus i Örebro. 

I vår planeras även för en dags meditation/qigongvandring i Kilsbergen. 

Önskar ni gå fortsättningskurs i vedic Art sså finns möjlighet att för en mindre grupp att gå den hemma hos mig under våren.  

Önskar er alla ett underbart avslut på 2018 och en ny början på 2019

Jane Viding 

 

 

 

11. aug, 2016

Hej!

Hoppas ni har en underbar tid och passar på att fylla på med allt vad sommaren kan erbjuda.

Själv är jag åter hemma efter ett härligt sommarläger på Sånga-Säby med Medicinsk Qigong och meditation med Fan xiulan och Anna bornestein. Direkt efter det tre underbara Vedic Art veckor på Öland. Är så lycklig och tacksam för alla fina möten med inspirerande människor och att ha fått fylla på med livskraft, kreativ inspiration och stillhet.

Det är mycket kvar av sommar och sensommar och sedan är det betydelsefullt att bevara denna insamlade livskraft och inspiration så att den räcker under resten av året. En stor hjälp är att under hela regelbundet utöva qigong, meditera, måla Vedic Art,äta bra mat och vara ute i naturen.

Ett ytterligare sätt är att under hösten är att träffa andra människor i grupp, låta sig inspireras och att tillsammans göra qigong, meditera och måla Vedic Art.

Med det vill jag önska dig Varmt välkommen till mina kurser i Medicinsk Qigong och Vedic Art för att inspireras hösten 2016. 

Mer information finns på min hemsida och anmälan görs till www.sensus.se

Jane Viding  

 

 

21. jul, 2015

Nina Jaccuci lärare på fortsättningskursen i Medevi Brunn.

13. jul, 2015

Har äntligen gjort min första hemsida, något som jag planerat länge. Den är fotfarande under uppbyggnad men det kommer att hända saker här varje dag nu under sommaren. Jag vill gärna passa på att önska er en underbar sommar. Passa på och fyll på med naturen och sommarens livskraft nu när det är så mycket yang i naturen. allt gott från Jane