16. aug, 2022

Vända sig inåt för introspektion samt vila för återhämtning

Hej!

När livet ger stora utmningar behöver vi stanna upp för att komma i kontakt med vår själ. Under de senaste två åren har pandemin haft stor påverkan på vårt liv. Det som varit självklart och naturligt har vi fått omvärdera och kan ha gett oss nya insikter. Nu händer saker i världen som de flesta av oss inte trodde skulle kunna hända.

För min del har det även hänt saker på det personliga planet i familjen som att min kära mor stilla somnade in när hon var på dagen 107 år och sex månade. I höst kommer mitt första barnbarn, en flicka att födas och det känns så fint och stort. 

Hoppas nu innerligt på att många av de prövningar vi fått och just nu får möta snart kommer att vara lärdomar och historia. Min övertygelse är att vi alltid behöver börja med vårt eget fredsarbet inom oss. 

I sommar har jag fyllt på med Qigong på sommarlägret vid Royal park Frösundavik Stockholm. Det var fantastiskt att kunna ses igen fysiskt och det gav så mycket energi och glädje, Vi fick lära oss så fina metoder för att stärka vår livskraft. Sedan en målarvecka på Ölands södra udde med målning och inspiration om de sex vedangas av Johannes Källman. Jag känner mig så påfylld och lyckligt lottad som har både qigong, vedic art och intuitionen att hämta kraft och inspiration av. 

Planering pågor och så fort det är möjligt kommer qigongkurser att startas i samarbete med Sensus och även med några till samrbetspartners . Information kommer på denna sida och även på min facebooksida (som även den kommer att uppdateras)

Jag har noterat att jag inte svarat påvissa frågor här i bloggen och ber därför att om ni inte får svar skriver på min mail jane.viding@live.se 

 Allt gott till er med en önskan om en kreativ och harmonisk  höst 

 Jane Viding