3. jan, 2020

Råttans år 25/1 2020

 2020 är råttans år enligt den kinesiska filosofin. Eftersom Råttan inleder den tolvårig cykeln för det kinesiska horoskopet, symboliserar råttan förändring och nystart. Råttan är ett nyfiket, intelligent och livskraftigt djur, så de bådar gott för ett nytt år i positiv förändring. 

 Året som gått 2019 har för min del handlat mycket om att värna om de närmaste i familjen. Allt har sin tid och familjen är en så betydelsefull del i livet. Det är också  viktigt att hitta sin position som Kurt Källman, vedic Arts grundare sagt. Det är då man kan se vart kompassen visar för riktning i livet. Vissa värdefulla tidpunkter i livet blir då att landa i det som är och bara vara. Att acceptera det som är här och nu och vara tacksam för varje dag.

Under hösten hölls en qigongkurs för livsgnistan som är en förening för personer med cancer och deras anhöriga. Det var verkligen roligt att hålla kursen och att föreningen gärna vill erbjuda medlemmarna en likadan kurs till våren.

Önskar ni som tidigare qigongelever inspireras och komma igång med Qigongutövning igen så hör gärna av er för en personlig konsultation. 

Det har kommit frågor om Vedic art och qigong här på meddelandesidan. Tyvärr så har inte mina tekniska kunskaper lyckat knäcka koden hur meddelanden ska besvaras. Det får blir ett av mina nyårslöften inför 2020. 

Vedic Art fördjupningskurs kommer under våren 2020. Det går även att boka personliga konsultationer i fördjupning Vedic Art.

Under året fördjupade jag kunskaperna i Tuina den kinesiska massagen. Fan Xiulan höll kurs i själsmassage som ger massagen en intuitiv kvalitet. Ser fram emot att erbjuda massage till förmånligt pris under våren.

Under februari månad startar en bergsmeditationskurs som är ett fantastisk verktyg för perosnlig utveckling. Jag ser verkligen fram emot att träffa er i en bergsmeditationsgrupp. Skriv för mer information 

Allt gott till er alla! och Väl mött under 2020

Jane Viding