9. dec, 2018

Slutet på det gamla och början på det nya

 Varmt Välkommen till min uppdaterade hemsida! Roligt att du hittade hit!

December månad är för mig en tid för att blicka tillbaka på året som varit och så frön för det som hjärtat längtar efter att göra och  uppleva under året som kommer!

Det är många som hört av sig och visat intresse för mina kurser och det har berört mig och  inspirerat mig att åter igen aktivt dela med mig av Qigong, Vedic Art och meditation. 

För någon månad sedan ringde Niko Nygren från Biyunakademin och hälsade från Fan Xiulan att hon vill komma till Örebro igen till våren 2019. Det är mycket glädjande att hon vill besöka Örebro och inspirera oss med föreläsning och kurs i kvantfysik kopplat till Qigong och TKM. Eftersom Qigong handlar om att stärka sin Qi livskraft/energi som även kan förklaras utifrån den nya forskningen om kvantfysik. Missa inte detta unika tillfälle!

Flera av mina tidigare elever har hört av sig och vill ha en repetition och insprationskurs i grundsteget jichu gong. Den kommer att starta i februari på sensus Nygatan 16 i februari, 7 torsdagar 18-1930 Välkommen med ansökan till Sensus.

I januari finns möjlighet för en mindre grupp att gå Dong gong fördjupningskurs hemma hos mig. Skicka mail om ni är intrsserade. 

Min förhoppning är att jag blir klar med min utbildning till bergsmediationsledare i vår och kommer då att ha mediation varannan onsdag 18-19.30. Troligtvis på Nygatan 16 Sensus i Örebro. 

I vår planeras även för en dags meditation/qigongvandring i Kilsbergen. 

Önskar ni gå fortsättningskurs i vedic Art sså finns möjlighet att för en mindre grupp att gå den hemma hos mig under våren.  

Önskar er alla ett underbart avslut på 2018 och en ny början på 2019

Jane Viding