Aktuellt

8. aug, 2019

Hej! Hoppas sommaren varit avkopplande och inspirerande! Under våren gästade Fan Xiulan Örebro och Kilsbergsgården med föreläsning om Essens och kurs i kvantfysik -Qigong. Kvantfysik är något man uppmärksammar mycket nu! Eftersom qigong betyder metod i att stärka sin livskraft så verkar metoden på kvantnivå. Livskraften/Qi är osynlig för ögat men kan upplevas av oss eller av en akupunktör. Vi har urspungsqi med oss sedan vi började finnas till och vi tillför qi genom luften vi andas och maten vi äter. Det är av stor vikt att vi hittar balans i tillvaron, känslomässigt, hitta vila och avkoppling samt minska på negativ stress. Medicinsk Qigong är ett mycket bra eget verktyg att bevara sin hälsa och harmoni.

Välkommen att höra av er till mig om ni är intresserade av Qigong under hösten 2019. Kurser kommer att ges genom Sensus i  Örebro. Det finns även möjlighet till fördjupning i mindre grupp eller privat hemma hos mig. 

Varmt Välkommen !

27. jan, 2019

Det nya året startade med en kurs hemma hos mig! Min favoritmetod Dong Gong som är en fördjupning av Jichu Gong! Där lär vi oss att uppleva qi, stärka inre qi och fylla på med yttre qi. Vi känner in naturen och himlens energier och blir ett med alltet. Himmmel jord människa är en av begreppen i kinesisk filosofi och TKM.  Det är en ynnest att få lära ut och dela med sig av kunskapen och upplevelsen av Qi, livskraft på flera nivåer. 

Tack Anna Karin och Marita för en jättefin helg 

27. jan, 2019
27. jan, 2019

Jane Viding förmedlar Qi gong på ett så behagligt sätt att man som deltagare bara hämtar in och följer med. Ett rent nöje att få tillbringa en hel helg med fokus på Dong gong!
Varmt tack Jane för din generositet och att fick möjligheten till att inhämta både kunskap och energi i ditt hem!

Anna Mattsson med vänninorna Marita och Karin

9. dec, 2018

 Varmt Välkommen till min uppdaterade hemsida! Roligt att du hittade hit!

December månad är för mig en tid för att blicka tillbaka på året som varit och så frön för det som hjärtat längtar efter att göra och  uppleva under året som kommer!

Det är många som hört av sig och visat intresse för mina kurser och det har berört mig och  inspirerat mig att åter igen aktivt dela med mig av Qigong, Vedic Art och meditation. 

För någon månad sedan ringde Niko Nygren från Biyunakademin och hälsade från Fan Xiulan att hon vill komma till Örebro igen till våren 2019. Det är mycket glädjande att hon vill besöka Örebro och inspirera oss med föreläsning och kurs i kvantfysik kopplat till Qigong och TKM. Eftersom Qigong handlar om att stärka sin Qi livskraft/energi som även kan förklaras utifrån den nya forskningen om kvantfysik. Missa inte detta unika tillfälle!

Flera av mina tidigare elever har hört av sig och vill ha en repetition och insprationskurs i grundsteget jichu gong. Den kommer att starta i februari på sensus Nygatan 16 i februari, 7 torsdagar 18-1930 Välkommen med ansökan till Sensus.

I januari finns möjlighet för en mindre grupp att gå Dong gong fördjupningskurs hemma hos mig. Skicka mail om ni är intrsserade. 

Min förhoppning är att jag blir klar med min utbildning till bergsmediationsledare i vår och kommer då att ha mediation varannan onsdag 18-19.30. Troligtvis på Nygatan 16 Sensus i Örebro. 

I vår planeras även för en dags meditation/qigongvandring i Kilsbergen. 

Önskar ni gå fortsättningskurs i vedic Art sså finns möjlighet att för en mindre grupp att gå den hemma hos mig under våren.  

Önskar er alla ett underbart avslut på 2018 och en ny början på 2019

Jane Viding