Fan Xiulan gästar Örebro 10-12/5 2019

16. Sep, 2019

Jichu Gong inspiration Biyunmetoden

Kursen är för dig som redan har gått grundsteget i medicinsk qigong enligt biyun, ”jichu gong”och vill komma igång med din utövning. Vi gör även stilla qigong och inspireras av livsråd utifrån traditionell kinesisk medicin och filosofi. Anmälan på Sensus Örebros hemsida
Anmälan sker på Sensus hemsida www.sensus.se

2. Sep, 2019

Bergsmeditation

Bergsmediation, måndagar 18-20 Sensus nygatan 16. Bergsmeditationen är ett sätt att lära känna sig själv i relation till andra. Den kan var behjälplig i att upptäcka och förändra gamla begränsande mönster, att hitta sin inre potential, utveckla intuitionen. Du får verktygen men det är ditt val att använda det. Meditationen utförs i grupp vilket ger en gruppdynamik som ger ökade möjligheter att lära känna sig själv. Jag har lång erfarenhet av att leda grupper och har fått positiv feedback av deltagarna i bergsmeditationsgrupperna.
intuitionen och finn din inre potential. Kontakta mig vid intresse.

19. Aug, 2019

Meditativ vandring i kilsbergen

Vandra i Kilsbergen en dag i stillhet med naturen. Stillhetsövningar och inhämtning av naturens energier. Mer information kommer under våren

Ha en bra dag!

Jane Viding

Beskrivning

Vem är Jane Viding

 Mitt namn är Jane!

Jag är en livskonstnär som hittar mer harmoni i livet genom att vara i samklang med naturen, kreativitet, rörelse och stillhetsmetoder. Medicinsk Qigong, Vedic Art, meditation och intuitionsövningar är några av de tekniker som jag lärt mig och som hjälpt mig under livet.

Jag vill gärna dela med mig av den kunskap och visdom jag fått från mina lärare och de erfarenheter jag har av metoderna sedan tjugo år tillbaka. I den tid vi lever nu där fokus läggs på att vi ska vara utåtriktade och prestera, behövs verktyg för att hitta stillheten, våga se och känna inåt och skapa fred med oss själva, våra medmänniskor och vår planet.

Det finns flera sätt att nå stillheten och få kontakt med det som verkligen är vårt innersta " vår själ" , där kan vi även finna vår inre kompass. Genom det kan vi också tydligare se vår livsväg, vilka vi egentligen är  och vad vi vill göra med våra liv.

Hittar vi in till det djupaste i oss kommer vår sätt att ta oss fram i livet att vara mer varsamt och kärleksfullt. vi kommer att värna om våra medmänniskor och  moder jord så att framtida generationer kan leva vidare i harmoni på vår planet. 

Mitt hjärta brinner även för barnen som är vår framtid här på planeten. Jag är därför engagerad i Drean of the good som verkar för att barn ska få tillgång till stillhetsmetoder för att må bättre. Mer i formation kommer om det! 

Tack till mina kärleksfulla och visa lärare Fan Xiulan (Qigong), Kurt Källman (Vedic Art), Fan Xiulan, Terry Evans och Anna Bornstein (intuition). 

Jag bor nära naturen och har två vuxna underbara döttrer samt en mor som är 106 år. Min kära livskamrat heter Calle Öhman, han är en duktig fotograf och har hjälpt mig med de flesta foton till hemsidan och har copyright på dessa.