23. Sep, 2021

Delfinkraften qigong

Delfinkraftens qigong är en enkel och kraftfull qigongmetod som snabbt ger energi och kraft. Kurs kommer att hållas i samarbete med Sensus studieförbund Örebro

Ha en bra dag!

Jane Viding
 • Medicinsk qigong enligt Biyunmetoden

  Främja din hälsa och stärk din livsenergi genom Medicinsk qigong.
  grundkurs Jichu Gong delfinkraften.
  fördjupning Dong Gong
  Stilla qigong
  barnqigong

  Diplomerad av Fan Xiulan

 • Vedic Art

  Hitta din skaparkraft och glädje med hjälp av 17 vediska principer.
  Jane har haft förmånen att gå lärarkurs för Kurt Källman som skapat metoden Vedic Art
 • Intuition och personlig utveckling

  Utveckla personlig utveckling och intuition med hjälp av stillhetsmetoder.

  Stilla qigong enligt Biyunmetoden

  Bergsmeditationsledare diplomerad av Creative experiences Terry Evans
  ,

Beskrivning

Vem är Jane Viding

 Mitt namn är Jane!

Jag är en livskonstnär som hittar mer harmoni i livet genom att vara i samklang med naturen, kreativitet, rörelse och stillhetsmetoder. Medicinsk Qigong, Vedic Art, meditation och intuitionsövningar är några av de tekniker som jag lärt mig och som hjälpt mig under livet. 

Jag vill gärna dela med mig av den kunskap och visdom jag fått från mina lärare och de erfarenheter jag har av metoderna sedan tjugofem år tillbaka. I den tid vi lever nu där fokus läggs på att vi ska vara utåtriktade och prestera, behövs verktyg för att hitta stillheten, våga se och känna inåt och skapa fred med oss själva, våra medmänniskor och vår planet.

Det finns flera sätt att nå stillheten och få kontakt med det som verkligen är vårt innersta " vår själ" , där kan vi även finna vår inre kompass. Genom det kan vi också tydligare se vår livsväg, vilka vi egentligen är  och vad vi vill göra med våra liv.

Hittar vi in till det djupaste i oss kommer vår sätt att ta oss fram i livet att vara mer varsamt och kärleksfullt. vi kommer att värna om våra medmänniskor och  moder jord så att framtida generationer kan leva vidare i harmoni på vår planet. 

Mitt hjärta brinner även för barnen som är vår framtid här på planeten. Jag är därför engagerad i Dream of the good som verkar för att barn ska få tillgång till stillhetsmetoder för att må bättre. Mer i formation kommer om det! 

Tack till mina kärleksfulla och visa lärare Fan Xiulan (Qigong), Kurt Källman (Vedic Art), Terry Evans (intuition, personlig utveckling, mediumskap och healing,  och Anna Bornstein (intuition). 

Jag bor nära naturen och har två vuxna underbara döttrer. Min kära livskamrat heter Calle Öhman, han är en duktig fotograf och har hjälpt mig med de flesta foton till hemsidan och har copyright på dessa foton.